< TERUG NAAR OVERZICHT

OFFERTE MODULE

Product #
Nog geen producten toegevoegd!


Let op: Offerte aanvraag of bestelling! Deze keuze maakt u later bij de registratie!

FM1560 - Maat S kort - verwijderbare kabelovergang - 2 zijde stekker met 2 x 6 afneembare schroefklemmen

Bruto prijs
€ 84,00 exclusief BTW per stuk
Let op: Getoonde prijs is een indicatie prijs, vraag een offerte aan om uw exacte prijs te ontvangenkrijgen.


Let op: Offerte aanvraag of bestelling! Deze keuze maakt u later bij de registratie!

FM1560 - Maat L lang - verwijderbare kabelovergang - 2 zijde stekker met 2 x 6 afneembare schroefklemmen. Totaal 12 verschillende aansluitmogelijkheden.

Ook te gebruiken voor

Voor veiligheidsprojecten op een hoger niveau omdat de dubbele kast de kabelveer beschermt en het doorsnijden moeilijker maakt.

480 x 24 x 17 mm. veer lengte 468 - 12 polig - gebruik voor in: hout, aluminium, kunststof

Verwijderbare stekkerbare kabelovergangen voor deuren

4 AMP versie voor o.a. Furh & HMB Motor meerpuntsluitingen

Kabelovergang voor verdekte inbouw montage met 12 polige schroefklemmen op twee zijde printplaten met vaste kabel verbonden aan veer opname kasten. De overgang kan zonder speciale elektronische kennis gemonteerd en gedemonteerd worden. Het aansluiten is kinderlijk eenvoudig . Onderhoud, installatie en service werkzaamheden kunnen eenvoudig worden uitgevoerd los van de elektromechanische sloten die apart worden aangesloten.

Bij bekabelde deuren gaat de kabel van bijv. de meterkast door de deur naar het slot. Probleem is als de deur er weer uit moet of als er storing is aan de installatie. Waar zit de kabelbreuk, aan de slotzijde of stekkerzijde. Makkelijk na te meten omdat stekkers los kunnen en zo het stroomcircuit kan worden nagemeten. De deuren leverancier freest alle sparingen in deur en kozijn. Alleen de deur hoeft bekabelt te worden van de scharnierzijde deur, tot aan het slot. De installateur kan op het werk de kabel voorzien in het kozijn.  De kabelovergang wordt later gemonteerd. Deze werkwijze maakt de installatie en montage sneller en goedkoper. Ook is het mogelijk bij deuren die voorlopig niet voorzien worden van een kabelovergang de infrezing reeds voor te bereiden en een dummy kabel overgang te monteren. makkelijk voor de deuren leveranciers en goedkoop voor het project.


Er zijn verschillende benamingen van dit product.
FM1560- English: removable Door loop, power cable transit, removable with plug-in, detachable door loop
FM1560- Deutsch: Lösbare kabelübergänge, Kabelübergang, Strom Transit,
FM1560- Nederlands: stekkerbare Kabelovergang, stroomdoorvoer, kabel overbrenging, verwijderbare kabelovergang, kabeldoorvoer,
FM1560- Français: Passe-câble, boucle de porte, transit du câble d'alimentation