< TERUG NAAR OVERZICHT

OFFERTE MODULE

Product #
Nog geen producten toegevoegd!


Let op: Offerte aanvraag of bestelling! Deze keuze maakt u later bij de registratie!

IW56 - Gedeelde stift adapter enkelzijdig van 9 naar 8 mm

Bruto prijs
€ 9,75 excl. Btw per stuk
Let op: Getoonde prijs is een indicatie prijs, vraag een offerte aan om uw exacte prijs te ontvangenkrijgen.


Let op: Offerte aanvraag of bestelling! Deze keuze maakt u later bij de registratie!

IW56 - Gedeelde stift adapter enkelzijdig, te gebruiken voor dikke deuren waarbij er een verloop nodig is van 9 naar 8 mm. Toepassing voor Solenoid EL560 serie met een gedeelde wissel. Tevens voor nooddeur sloten en sloten met doorlopende schacht waarbij een verloop is van 9 naar 8 mm. Enkelzijde stift bij bijvoorbeeld voordeurbestalg waarbij vaste stif te kort is.

Ook te gebruiken voor

Voor alle tuimelaar verlopen van 9 naar 8 mm krukstift maten

IW56 adapter voor wisselstift toepassing dikke deuren.

IW56 is toepasbaar voor braak , brandwerende en zelfs kogelwerende deuren  waarvan het slot meer dan 38 mm bedraagt tussen hard slot en buitenblad deur. Als in deze deuren paniek of Solenoidsloten worden geplaatst met een 9 mm gedeelde tuimelaar wordt montage vaak lastig. De meeste gangbare krukken hebben een 8mm stift maat en dus is de overgang van 9 naar 8 en een langer stift een probleem. Er zijn meerder gedeelde verloop stiften in de handel, maar die zijn vaak te kort. Er wordt van alles geknutseld om het op te lossen maar een professionele oplossing is er niet. Tenminste tot nu toe dan.

De stift adapter, geheel van RVS, pas in de tuimelaar van 9 mm. en heeft een schacht van 8 mm en 20 mm diep om de standaard op lengte te maken krukstift te borgen door middel van een inbus m5 kurkschroef. Er zijn twee opties: Je plaats aan twee zijde de IW56 adapter en koppelt deze met een inbus stelschroef van 30 mm. waarbij je aan twee zijde een op maat gemaakt standaard krukstift kan monteren.
Optie twee is dat je een gedeelde stift neemt met een verloop van 9/8 mm en deze aan de korte zijde gebruikt.
Pluspunten zijn: past altijd, erosie vrij, professionele oplossing.
Door de IW56 te gebruiken bespaar je tijd op de montage en je hebt altijd een oplossing bij je.GERELATEERDE PRODUCTEN